У ресторані Києва молода пара вкрала гроші зі скриньки для збору на ЗСУ. Однак щастя їм це не принесло (відео)

Хлопець та дівчина обікрали один із столичних ресторанів. Вони забрали гроші зі скриньки для збору на Збройні сили України та втекли. Одного злочинця правоохоронці вже затримали.

Інцидент підтвердили у Головному управлінні Нацполіції України в місті Києві. Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

"В одному із закладів Києва сталась цинічна крадіжка. Зі скриньки збору для ЗСУ було поцуплено кошти", – зазначили в мережі.

На опублікованому в мережі відео можна побачити, що пара спочатку спілкується із жінкою, яка показує їм зал та йде далі. Побачивши, що за ними ніхто не спостерігає, хлопець відкриває скриньку для та забирає звідти гроші, які збирали для українських воїнів. Його супутниця ніяк не відреагувала на такий вчинок – походивши по залу закладу, вони потім одразу ж пішли геть.

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 ККУ – крадіжка, яка була скоєна в умовах воєнного стану.

Також в поліції Києва повідомили, що правоохоронці провели ряд оперативних заходів та встановили особу порушника. Ним виявися 20-річний місцевий мешканець. Свої дії чоловік пояснює нестачею коштів на розваги.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...