У Резерв+ з'явиться новинка: Міноборони розповіло, який сервіс запрацює з жовтня

У жовтні 2024 року в застосунку "Резерв+" з'явиться новий сервіс рекрутингу. Завдяки цьому оновленню в застосунку з’являться актуальні вакансії у військових частинах, що допоможе користувачам швидше знаходити місце для майбутньої служби, передають Патріоти України.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко. Тепер користувачі зможуть обрати посади, що найбільше відповідають їхньому досвіду, навичкам та інтересам.

Зазначається, що у сервісі будуть доступні як бойові, так і небойові посади. "Ми ставили перед собою амбітну мету, щоб застосунок Резерв+ крім базової функції оновлення даних став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання у кілька кліків. І відкриття можливості обрати собі місце служби — один з важливих кроків, які ми робимо для цього. Поступово ми будемо покращувати функціонал сервісу. Тож чекатимемо відгуків користувачів про свій досвід", — зазначила Черногоренко.

На початку пошуку вакансій користувачі мають заповнити коротку анкету. На основі наданих даних та обраних навичок система підбере найвідповідніші варіанти. Застосунок надасть детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та публікації в ЗМІ.

Важливою особливістю сервісу стане зручний процес вибору вакансій і вдосконалені алгоритми. Інтуїтивний інтерфейс дозволить легко приймати рішення: можна буде зберегти пропозицію для подальшого розгляду, натиснувши "плюс", або відхилити її, натиснувши "мінус".

Обмеження карткових переказів в Україні почне діяти від 1 жовтня: Який ліміт встановлено

неділя, 29 вересень 2024, 9:50

Національний банк України встановлює ліміт на переказів фізичних осіб "з картки на картку" (також відомі як P2P, C2С). У відомстві пояснили, що тепер зміниться для українців, передають Патріоти України. Від 1 жовтня 2024 року Національний банк України ...

В Україні перерахують субсидії: Кому і чого чекати найближчими днями

неділя, 29 вересень 2024, 9:42

В Україні з 1 жовтня Пенсійний фонд проведе перерахунки субсидій на опалювальний сезон 2024-2025 років. Для більшості громадян такий перерахунок відбудеться в автоматичному режимі. Також автоматично перерахують субсидію родинам, чия субсидійна виплата ...