У результаті нічної атаки дронами у Славуті пошкоджено всі школи і дитсадки, двоє постраждалих у важкому стані, - мер

У місті Славута Хмельницької області, яку вночі 25 жовтня атакували дронами росіяни, пошкоджено всі школи та дитячі садки. Двоє постраждалих перебувають у важкому стані. Про це в ефірі телемарафону сказав мер міста Василь Сидор, передають Патріоти України.

За його словами, пошкоджено понад 300 багатоповерхових будинків, також руйнувань зазнали промислові підприємства та приватний сектор.

"Пошкоджено 28 освітніх обʼєктів. Спершу ліквідовуємо наслідки у лікарнях, дитячих садках та школах. Допомагаємо людям усувати аварії", — зазначив Сидор. Він повідомив про 18 постраждалих внаслідок атаки росіян. Раніше повідомлялося про 20 постраждалих. "Дві людини у важкому стані, у реанімації. Один з них — працівник котельні", — додав міський голова.

Атаки Росії на Хмельницьку область

Росіяни атакують Хмельницьку область четверту добу поспіль. Перший заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін пов’язав це із тим, що в області багато об'єктів критичної інфраструктури. У Хмельницькій ОВА повідомили, що внаслідок атаки РФ у ніч проти 25 жовтня уламки дронів-камікадзе впали на території обʼєкта критичної інфраструктури в Шепетівському районі.

Міністерство внутрішніх справ повідомило, що пошкоджені будинки, навчальні заклади, магазин, адміністративна будівля, а також пожежно-рятувальна частина й відділок поліції в містах Славута та Нетішин.

Також росіяни атакували дронами територію неподалік Хмельницької атомної електростанції. Є пошкодження в будівлях поруч, понад тисяча жителів Нетішина, де вона розташована, і Славути без світла.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...