Будні скреп: У РФ дитина мало не замерзла на смерть всередині гірки, вихід із якої забили дошкою - малюка дивом врятували

У місті Набережні Челни (Татарстан, РФ) п'ятирічний хлопчик вирішив покататися на гірці, але мало не замерз на смерть. Гірка зроблена у вигляді пластикової труби, а з нижньої сторони її забили, пише видання Prokazan. Дитина скотилася - і опинилася в пастці.

Усе сталося, коли на вулиці стояв 18-градусний мороз. Мати була поруч, проте ніяк не могла витягнути маленького сина з гірки. Дитина намагалася вилізти, але панікувала, втратила рукавички та почала замерзати.

Дістатися до молодшого брата зверху спробував старший, 10-річний син жінки, проте нічого не виходило. Тоді на допомогу прийшов перехожий, якому зрештою вдалося витягнути малюка через верхню частину труби.

Про те, що трапилося, мати розповіла в соціальних мережах і звернулася до правоохоронних органів. У мерії міста заявили, що раніше у гірки були забиті обидва краї, але хтось зняв верхню дошку.

"Впала разів 40": 9-річна зірка відео про ожеледицю на Андріївському узвозі розповіла, як підкорювала гіркуЯк пише інтернет-газета "Реальний час", прокуратура перевірила повідомлення про забиту гірку в Набережних Челнах. Згідно із законом забезпечувати безпеку життя і здоров'я громадян і утримувати в належному стані дитячі майданчики, розташовані на прибудинкових територіях, повинна керуюча компанія.

ТОВ "Альянсжилсервіс", що володіє майданчиком, нічого не робив і цим порушив права громадян, зокрема неповнолітньої дитини. На адресу компанії вже внесено подання про усунення порушень. У прокуратурі також розповіли журналістам, що трубу гірки демонтували.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...