У РФ могли розграбувати гроші на наднову зброю: З'явилася версія пожежі в інституті, де робили "Іскандери"

Випливла нова версія причин пожежі в науково-дослідному інституті у Твері, який займався розробкою ракетної техніки для окупаційної армії. Не виключено, що пожежа пов'язана з можливими розкраданнями грошей, виділених на розробку нової високотехнологічної зброї, передають Патріоти України.

У найближчі дні до цього НДІ мала приїхати комісія з перевіркою, бо в РФ зараз перевіряють усі пов'язані з ВПК підприємства та організації. Про це написав проросійський експерт Олександр Охріменко.

На думку експерта, що був частим гостем ефірів пропагандистських ток-шоу в РФ, те, що в Твері згорів НДІ, який займався розробкою ракетної техніки для російської армії, може бути наслідком спроби приховати великі розкрадання.

Охріменко наголосив, що інформація про те, що після пожежі в Твері РФ не буде "Іскандерів" - дещо перебільшена, адже в державі-агресорі є й інші інститути, які займаються розробкою військової техніки. Але всі вони, запевняє він, зараз переживають ревізії.

"У мене є добрий знайомий із Москви, він розповів, що там справді сталося... Зараз у Росії йде великий ШМОН У ВПК. Мій знайомий не простий хлопець і багато знає. Так ось до Тверської НДІ мала приїхати комісія з Москви наступного понеділка з перевіркою", - написав Охріменко.

Причиною для аудитів по всій РФ стало те, що в Кремлі, напавши на Україну, раптом виявили, що мільярди, виділені на розробку "суперзброї", пішли нікуди.

"Зараз іде ШМОН НДІ ВПК по всій Росії на предмет крадіжки грошей під виглядом держрозробок військової техніки. Тому що коли Путін почав війну, виявилося, що багато російської "суперзброї" - це блеф і вигадка, а гроші отримали величезні", - пише Охріменко.

На його думку, інститут у Твері підпалили самі його співробітники, щоб приховати можливі розкрадання.

"Цю пожежу влаштувало, швидше за все, саме керівництво НДІ, щоб тепер розповідати, що всі документи згоріли, а от якби не згоріли, то вони б усе показали. Те, що загинули люди - їм начхати. Все керівництво вдало "врятовано", і від в'язниці теж… Ось така ця Росія… А ви мені тут казки розповідали, що Путін все контролює і все знає… Та його, як мале дитя, обдурили його ж міністри та генерали – і лише війна показала, що російська зброя – це блеф та фуфло", - написав Охріменко.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...