У РФ наклав на себе руки відомий неонацист та блогер на прізвисько "Тесак"

Максим Марцинкевич нібито залишив передсмертну записку зі словами "вибачте мене".

Російський активіст, націоналіст і відеоблогер Максим Марцинкевич на прізвисько "Тесак" наклав на себе руки в одному з челябінських СІЗО, передають Патріоти України.

Йому було 36 років. Тіло Марцинкевича було знайдене в одній з поодиноких камер СІЗО №3 в Челябінську, він знаходився за гратами з 2014 року. Офіційного підтвердження інформації про його смерть поки немає, пише Telegram-канал Baza.

За попередніми даними, для самогубства Тесак скористався одноразовим бритвеним станком. Шоумен Стас Барецький, в свою чергу, підтвердив факт смерті "Тесака", посилаючись на власні джерела. Він також вказав, що його суїцид інсценований – за версією Барецького "Тесака" могли вбити.

"Я підтверджую. Там каламутна історія, ми це зараз з'ясовуємо. Він вольова людина, навряд чи б він сам на це пішов. Швидше за все, це підлаштували – він досить норовливий хлопець, хоча в душі справедливий. Ми всі в шоці", – заявив шоумен.

За словами інсайдерів, Марцинкевич нібито залишив передсмертну записку, де заявив, що не хоче доставляти неприємностей адміністрації СІЗО. Він також попросив передати своїй цивільній дружині, котра живе в Єкатеринбурзі, книгу про комунізм і його особистий щоденник. Записку він закінчив словами "Вибачте мене".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...