У РФ окупантів змушують повертати гроші за поранення, перехоплено розмову (аудіо)

Російських окупантів змушують повертати гроші, отримані за легкі поранення. Про це свідчить нова перехоплена Службою безпеки України розмова загарбника з матір'ю, передають Патріоти України.

"25 березня пацаненка в плече поранило, ну, легко, осколком просто трохи. Його відвезли в госпіталь. Через пару днів виплатили 3 мільйони. А в квітні, 29 квітня, він повернувся сюди назад, вже нормальний, зажив. І у нього ці 3 мільйони забрали, аргументуючи тим, що поранення легке", – розповідає на записі загарбник своєї матері.

Тому радить їй передати своєму знайомому, який також отримав поранення в Україні та вже планує витратити ці гроші: "Не треба гроші витрачати поки. Тому що після війни будуть розбиратися, піднімати ступінь поранення. І у кого ступінь поранення перша або друга, будуть віднімати половину суми, як мінімум".

В СБУ зазначили: "Виходить, що єдине грошове заохочення, яке залишилося в армії загарбників – виплати за смерть. Але чи знадобляться вони "на тому світі"? Близько 28 тисяч загиблих окупантів ніколи не зможуть відповісти на це питання".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...