У РФ паніка: Окупанти не хочуть вмирати в Україні та сотнями біжать з поля бою

У РФ завели кримінальну справу після того, як відразу 295 російських військових з Ненецького автономного округу втекли з поля бою в Україні, передають Патріоти України.

Про це інформує прокуратура цього округу. Російське відомство заявляє, що"порушило кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 338 КК РФ (дезертирство), щодо військовослужбовців, які проходили службу у військових частинах Ненецького автономного округу".

Згідно з матеріалами слідства ,"295 військовослужбовців відмовилися виконувати наказ командира взводу, самовільно покинули поле бою, в результаті чого була зірвана тактична операція".


До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...