У РФ пасажирський автобус потрапив у моторошну ДТП, багато людей загинуло (фото, відео)

У Росії в Рязанській області в ніч на 25 грудня рейсовий автобус з 24 пасажирами і двома водіями потрапив в смертельну ДТП. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

В аварії загинули 4 людини. 12 осіб отримали травми, з них - п'ятеро дітей. Троє травмованих знаходяться в реанімації, серед них двоє неповнолітніх.

За кермом у момент ДТП був 32-річний водій, який, за однією з версій, не впорався з керуванням, а за іншою - заснув за кермом. Перед рейсом він пройшов медичний огляд. Аварія сталася близько 3 години ночі (02:00 за Києвом). Автобус їхав з Москви в Волгоград.

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...