У РФ під пісню білоруського гурту покінчили з життям у прямому ефірі двоє людей (фото, відео 16+)

У Росії під пісню білоруського гурту ЛСП "Номера" скоїли самогубство двоє молодих людей, повідомляють Патріоти України.

Перший випадок стався в місті Зеленоград. Росіянка у прямому ефірі скоїла самогубство. Вона сиділа на балконі багатоповерхівки і під рядки "и камнем вниз с крыши дома" зірвалась вниз. Дівчина розбилася на смерть.

Другий випадок стався з хлопцем у Санкт-Петербурзі. Він теж запустив пряму трансляцію в соцмережі і під ті ж рядки зірвався вниз.

Наразі гурт ухвалив рішення видалити трек зі всіх стримінгових сервісів. Пісню почнуть видаляти від 20 вересня. "Як не сумно про це говорити, ми прийняли рішення видалити трек "Номери" з усіх майданчиків", - написав менеджер гурту у Twitter.

Зазначимо, раніше трек вже блокували в Мережі через те, що "у тексті пісні міститься опис способу вчинення самогубства".

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...