У РФ затримали ймовірного вбивцю шансоньє Михайла Круга

Михайло Круг, автор і виконавець пісні «Владимирский централ», був застрелений в ніч на 1 липня 2002 року.

Михайло Круг. Фото: Комсомольская правда.

У вівторок, 6 серпня, в будинок короля шансону Михайла Круга в російському місті Твер привезли підозрюваного в його вбивстві. Про це пише «Лента.ру», передають Патріоти України.

Повідомляється, що співробітники СК Росії по Тверській області в присутності підозрюваного проводили слідчі заходи, також на місці були присутні поліцейські і бійці ОМОНу Росгвардії. Сестра шансоньє Ольга Медведєва розповіла, що слідчі напередодні візиту попросили її прибрати в будинку, де був убитий Круг, всі гострі предмети. Потім в автозаку привезли закутого в наручники чоловіка, якого вона раніше не бачила. Родичка співака не знає, який саме експеримент проводився в будинку, вона весь час сиділа в іншій кімнаті.
Як відомо, Михайло Круг, автор і виконавець пісні «Владимирский централ», був застрелений в ніч на 1 липня 2002 року. Злочинці проникли в особняк, відкрили вогонь, поранили тещу виконавця, а коли на крики прибіг сам Михайло Круг, вистрілили і в нього. Музикант помер в лікарні від важких вогнепальних поранень. Виконавці та можливі замовники вбивства не названі досі. Злочин досі не розкрито, розробка двох підозрюваних у вбивстві співака - члена банди «Тверские вовки» Олександра Агєєва і якогось чоловіка на прізвище Веселов - не принесла результатів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...