У рясі зраджував країну: У Сумській області спіймали священика, який допомагав вбивати українців

У Сумській області СБУ затримала настоятеля храму УПЦ МП. Виявилося, що він передавав ФСБ розвіддані. Про це повідомляє Служба безпеки України, передають Патріоти України.

У Шосткинському районі священник намагався знайти місця базування командних пунктів і складів з артилерійським озброєнням ЗСУ. Він робив фото і знімав відео в прикордонній місцевості. Після цього передавав всю інформацію російським спецслужбам.

Цю інформацію окупанти використовували для подальших ракетних і масованих артилерійських ударів по регіону. Місцевий священник - "зрадник" також допомагав влаштовувати диверсійні вилазки ворога.

"Крім того, російський агент збирав персональні дані керівників місцевих органів влади та правоохоронців. Співробітники СБУ затримали зловмисника на спробі передачі агресору закритих відомостей про посадових осіб місцевих військових адміністрацій", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що місцевого попа РФ завербувала у вересні минулого року. Його помітили завдяки його пропутінським поглядам. Священник відправляв росіянам текстові повідомлення і медіафайли з прив'язкою до місцевості.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...