У Рівненькій області в ДТП загинуло подружжя, за життя 2-річної дитини борються лікарі

Двоє людей загинуло, а 2-річна дитина та 21-річний чоловік опинилися у лікарні через аварію на Рівненщині. Про це йдеться в ТСН.12.00, передають Патріоти України.

Легковик та мікроавтобус зіткнулися на трасі Київ-Чоп. Сталося це близько півночі. За попередньою інформацією поліції, кермувальник мікроавтобусу виїхав на зустрічну просто в лоб легковику. Зіткнення уникнути не вдалося. 52-річний водій легкової машини та його дружина загинули на місці. Кермувальника мікроавтобусу шпиталізували у важкому стані. Він під вартою поліції.

Крім того медики борються за життя 2-річної онучки загиблого подружжя, яку теж шпиталізували з численними травмами. «Вона перебуває в тяжкому стані у реанімації. За її життя наразі борються медики. У водія «Рено-трафік» перелом ключиці та закрита черепно-мозкова травма», - каже речниця нацполіції Рівненщини Юлія Мозоль.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...