У Рівному будівельника поховало заживо (фото)

За попередньою інформацією, на будівництві житлового комплексу стався зсув землі в котловані під комунікації торгового центру.

Нещасного засипало землею в котловані. Фото: прес-служба нацполіції.

У четвер, 29 серпня, на будівельному майданчику поблизу мікрорайону «На щасливому» в Рівному загинув чоловік. Про НП на вулиці В'ячеслава Чорновола в Рівному повідомляє обласний главк поліції, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, на будівництві житлового комплексу стався зсув землі в котловані під комунікації торгового центру - саме там і перебував робітник. Чоловіка, який ще був живий, колеги дістали з-під землі і викликали швидку допомогу. Однак, незважаючи на вжиті реанімаційні заходи, життя 53-річного рівнянина врятувати не вдалося.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...