У Рівному чоловік застрелив з рушниці 20-річну співмешканку

Правоохоронці у Рівному затримали 29-річного чоловіка за підозрою у вбивстві співмешканки. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання/ Про це повідомили у поліції Рівненської області/

Що відомо про подію

Напередодні, 3 червня, близько 21:10 до поліції надійшла інформація, що у квартирі на вулиці Грушевського в обласному центрі дівчина отримала вогнепальне поранення.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група й керівництво Рівненського РУП та Головного управління, вибухотехніки, криміналістична лабораторія та патрульна поліція. Встановлено, що 29-річний житель Рівного здійснив постріл із мисливської рушниці в область голови 20-річної співмешканки. Чоловік викликав швидку: медики, які прибули на місце виклику, лише констатували смерть дівчини", - йдеться у повідомленні.

У Рівному чоловік застрелив з рушниці 20-річну співмешканкуФото: поліція Рівненської області

Відкрито кримінальне провадження

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 ККУ). За скоєне рівнянинку загрожує від 7 до 15 років тюрми.

"Відповідно до огляду у медзакладі 29-річний чоловік був тверезий. Рушницю, яка була зареєстрована в установленому законодавством порядку, вилучили та скеровуватимуть на експертизу. Зловмисник показів щодо скоєного поки не надає. Слідство триває. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину", - зазначили у поліції.

Що передувало

Раніше у поліції розповіли, що учора в квартирі по вулиці Грушевського виявили тіло дівчини із ушкодженнями.

"Заявник та особа, яка перебувала у квартирі із потерпілою, перебували на місці події. З ними поспілкувалися правоохоронці", - йдеться у повідомленні.

У Рівному в квартирі виявили тіло дівчини з ушкодженнями

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...