У Рівному дитина померла від коронавірусу - у неї була ще одна серйозна хвороба (фото)

У Рівному від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, в ніч на 2 жовтня, помер 13-річний хлопчик з Рокитнівського району. У нього також було онкологічне захворювання. Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА, передають Патріоти України.

Коли хлопчик поступив в Рівненську обласну дитячу клінічну лікарню, його тести на коронавірус були негативними, як і тести його родичів. Він заразився Covid-19 саме в лікарні.

"Під час його перебування в стаціонарі у дитини виявили COVID-19. Лікування було здійснено згідно з протоколом, всіма медикаментами пацієнт був забезпечений. Але, на жаль, сьогодні вночі хлопчик помер", - йдеться в повідомленні.

Хлопчик став першою дитиною, померлою від коронавірусу в Рівненській області. Його фото в Facebook опублікувала Ліана Диновська.

"Вічний спокій твоїй душі, наш милий Діма! Спочивай прекрасна дитина", - написала вона.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...