У Рівному покарали водія маршрутки за образу матері загиблого воїна

У Рівному покарали водія маршрутки за образу матері загиблого воїна. Тепер він більше не має права працювати у сфері перевезень. Про таку міру покарання для чоловіка повідомив міський очільник Олександр Третяк у Telegram, передають Патріоти України.

"Така ситуація не просто обурює, водій обов'язково має понести за це покарання. Його вже звільнено з роботи, він не має права більше працювати у сфері перевезень. Водій мусить попросити вибачення у мами загиблого, а також піти на кладовище та вибачитися і перед сином. Перевізника забов'язали передати гуманітарну допомогу на фронт та завезти її туди особисто. Бо бачу, що для когось війна стала десь далеко!" — написав Третяк.

Що сталось

У Рівному водій маршрутки відмовив матері загиблого Героя у пільговому проїзді і нагрубіянив їй. Про це повідомила сама матір Героя Людмила Марчук на сторінці у Facebook. Як ідеться в її дописі, інцидент стався 2 червня по обіді.

“Мене, як матір загиблого бійця. Якби він просто сказав: "Я вам співчуваю, але вибачте, у мене всі пільгові місця зайняті", цього поста б не було. Коли б не почула собі в спину: "Розвелося вас тут..." Це нас, згорьовані вдови й невтішні матері, розвелося? Чуєте, люди? Розводяться колорадські жуки, нешановний. І це ще війна не скінчилася", - написала вона.

Жінка додала, що у цій ситуації ніхто із пасажирів не відреагував осудливо. Відомо, що син Людмили Марчук – Богдан Гордійчук – загинув 4 січня 2023 року, коли він з побратимами повертався з операції на Харківщині. Їхня автівка наїхала на міну.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...