У Рівному помер чоловік вагою 280 кілограмів - медикам довелося двічі кликати рятувальників

У Рівному напередодні Великодня помер чоловік, котрий важив 280 кілограмів. Для того, щоб його тіло перевезти з лікарні до моргу, довелося викликати рятувальників, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС у Рівненській області, чоловік помер у лікарні у суботу зранку 15 квітня. 62-річний мешканець Рівного мав проблеми з серцем, а також упродовж останніх років вів малорухомий спосіб життя.

У пресслужбі розповіли, що 10 квітня о 20:28 на спецлінію 101 надійшло повідомлення. Тоді телефонували працівники швидкої медичної допомоги. Вони попрохали допомогти спустити 280-кілограмового чоловіка до карети швидкої допомоги. Як зазначають місцеві ЗМІ, мешкав він на шостому поверсі, тому медикам і знадобилася допомога рятувальників.

У ДСНС розповіли, що спрямували на виклик рятувальників 25-ї та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. "По прибуттю хлопці допомогли спустити важкохворого, передали працівникам швидкої медичної допомоги. Також супроводжували до центральної міської лікарні. І допомогли транспортувати вже в саму будівлю лікарні", – додали у пресслужбі ДСНС.

А вже 15 квітня чоловік помер у лікарні. Того дня о 08:58 на лінію 101 надійшло повідомлення вже від співробітників міської лікарні у Рівному. Вони попрохали рятувальників транспортувати тіло 62-річного мешканця з терапевтичного відділення до моргу. На виклик тоді вирушили рятувальники з 1-ї державної рятувальної частини міста.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...