У Рівному з підозрою на коронавірус шпиталізували дівчину, яка повернулася з Китаю

У Рівному на карантин поклали до інфекційного боксу 22-річну дівчину, яка повернулася з Китаю, передають Патріоти України.

До лікарні вона звернулася сама, бо занедужала - у неї підвищилася температура, з’явилися нежить та кашель. Дівчина повідомила, що днями повернулася з Китаю. Тож її відразу доправили до інфекційної лікарні. Оскільки тесту на коронавірус в Україні немає, вирішили піти методом виключення і взяли аналізи на грип та ГРВІ. Після їх результатів хвору, найімовірніше, випишуть, тим паче що вона вже почувається краще.

Ще один хворий, що днями повернувся з Китаю, ізольований до Львівської інфекційної лікарні. Чоловік теж вирішив звернутися до лікарів, коли занедужав. Імовірність коронавірусу у нього невисока, кажуть лікарі. Його теж уже готують до виписки.

"Наш пацієнт прибув з курортного острова, він не знає чи він перебував в тісному контакті з хворим чи не перебував. Контактував з великою кількістю людей, і нас, власне, насторожив той симптом - важкість при диханні, дискомфорт в грудях, тому ми вирішили провести цей випадок, як підозрілий і відпрацювати весь алгоритм дій при підозрі на коронавірусну інфекцію", - прокоментувала головний інфекціоніст Львівщини Наталія Тімко.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...