У родині Алли Пугачової трапилася біда

Минулого тижня в сім'ї Алли Пугачової трапилася біда: 33-річного племінника Пугачової збила машина. НП сталася в місті Новомичуринське Рязанської області, де той живе останні півроку. Про це пише російське видання "СтарХіт", повідомляють Патріоти України.

«Влад потрапив у лікарню, - розповів приятель Пугачова. — Він повертався з магазину, коли повз на великій швидкості промчав автомобіль і зачепив. Один упав, а встати сам не зміг. Після операції Влад не до кінця відновився, досі проблеми з мізинцями — вони дивляться вбік. Тому йому важко підібрати зимове взуття. Будь-яка травма в такому стані може призвести до серйозних наслідків. На щастя, у клініці він пробув усього кілька годин, потім відпустили додому».

Видання також повідомляє, що Пугачов ніде не працює. Чоловік існує на гроші від здачі нерухомості в Москві — двокімнатних апартаментів, дісталися йому від батька, і однушки в районі метро «Сокіл», яку надала знаменита родичка. Плюс отримує пенсію як інвалід другої групи. Для провінції у нього виходить пристойна сума — близько 80 тис. рублів. Сина Женю він не бачив вже чотири роки.

Влада поселила нова кохана — Юлія Побединська. У неї є дочка від попереднього шлюбу. «З Юлею знайшов справжнє щастя, — поділився Влад. — Це моя остання пристань. Їй не потрібні гроші — ні мої, ні Аліни. Вона просто любить мене, а я — її. А з тіткою давно не спілкуюся. Та перестала виходити на зв'язок — не відповідає ні на дзвінки, ні на повідомлення. Після НП відбувся легким переляком і парою синців».

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...