У Росії 87-річна пенсіонерка замість привітання з 9 травня отримала пропозицію вступити до ПВК "Вагнер"

У російському Томську 87-річка пенсіонерка, ветеранка Великої Вітчизняної війни, яка пережила німецьку окупацію, отримала запрошення вступити до лав ПВК "Вагнер". Лист надійшов 9 травня замість привітання з днем перемоги, передають Патріоти України.

Про це російським ЗМІ розповіла дочка пенсінерки. Вона знайшла листа, в якому не було вказано ні відправника, ні адресата, у поштовій скриньці.

Зазначається, що у листі було зазначено, що на службу запрошуються добровольці від 21 до 60 років, також відзначено і зарплату у розмірі 240 тисяч рублів та можливість підготовки висококваліфікованими інструкторами. ЗМІ зауважили, що розсилка від ПВК "Вагнер" у Томську ведеться дуже активно.

Нагадаємо: раніше журналісти "Радіо Свобода" спробували дізнатися, наскільки сильним є кадровий голод у лавах найманців та кого вони готові брати. Вони зателефонували за номерами із реклами "Вагнера", яку розповсюджують у соцмережі "Вконтакте", та спробували "влаштуватися" до ПВК.

Як з'ясувалося, у ряди найманців готові приймати людей, які мають судимість за розповсюдження наркотиків. Окрім того, готові також брати чоловіків, які переховуються від слідства та мають незакриту судимість.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...