Мчав на людей і не гальмував: У Росії авто на швидкості знесло матір з дітьми, моторошний момент потрапив на відео

У російському місті Санкт-Петербург авто на швидкості збило на пішохідному переході дітей, які були в супроводі мами. Про це повідомляють в Telegram-каналі Life shot, передають Патріоти України.

Трагедія сталася на Шпалерній вулиці, коли було вже темно. Мама переходила дорогу з маленькими дітьми - 3-річною донькою та сином-немовлям, який знаходився в колясці.

На кадрах видно, що машина мчала прямо на людей і не гальмувала. Жінка встигла відійти назад, а авто збило дитину і коляску з немовлям. Від сильного удару їх відкинуло вперед.

Відзначають, що діти вижили. Обох доставили до лікарні з травмами середнього ступеня тяжкості. Їх мама не постраждала. Відомо, що за кермом Volkswagen Polo перебував 27-річний водій. Деталі й подробиці НП встановлює поліція.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...