У Росії батьки дали дитині ім'я "Путін", а потім "розкаялися" і замінили на нормальне

У Росії батьки дали дитині ім'я Путін, а потім "розкаялися" і перейменували

У Володимирській області РФ батьки дали своєму синові ім'я "Путін", але зараз "розкаялися" і дали йому нормальне ім'я. Про це в інтерв'ю місцевим ЗМІ розповіла глава РАГСу Олександрівського району Катерина Білоус.

За її словами, спочатку батьки назвали хлопчика Расул, але після чомусь вирішили перейменувати його в "Путіна". Це сталося ще в 2017 році. Однак тепер батьки змінили думку і здали назад.

"Батьки до нас вже повторно звернулися, ми їх проконсультували. Скажімо так, вони каються, в тому, що вони це зробили. Вони хочуть повернути ім'я дитині, яке дали при народженні", — розповіла Білоус.

Інтерв'ю чиновниці було опубліковано на сайті місцевої газети, але пізніше було видалено нібито через розголошення персональних даних дитини. Але воно все ще є на сторінці видання в соціальній мережі "Вконтакте".

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...