Наминав сосиски і милувався: У Росії блогер спалив Mercedes за $170 тисяч і отримав 8 млн переглядів за два дні (відео)

Російський блогер Михайло Литвин спалив у полі свій Mercedes GT63s. Його приблизна вартість - $170,000 (4,8 мільйона гривень), передають Патріоти України.

З цього ютубер змайстрував цілий кліп, в кінці якого пересів на "Запорожець". Таким чином Литвин ніби оголосив бойкот бренду Mercedes. Ролик на YouTube за два дні подивилися понад 8 млн користувачів.

Елітний Mercedes блогер придбав у 2019 році, і в своїх відео називав його Акулою. Через рік Литвин став скаржитися на роботу автомобіля і заявляв, що на одному з сервісів у ньому виявили неоригінальні запчастини. Тоді він вирішив оголосити бренду бойкот.

Блогер виїхав на автомобілі в поле, облив його пальним та підпалив, наминаючи при цьому смажені сосиски. В кінці ролика Литвин пересів на "Запорожець", який підштовхнули його приятелі. Витівка вдалася, адже такою кількістю переглядів раніше не могли похватсаться всі опубліковані відео блогера разом.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...