У Росії борються з COVID-19 молитвами: Соратник "духівника Путіна" видав спеціальну книгу

Автор книги «Коронавірус. Молитви в допомогу хворим і для тих, хто в зоні ризику» - Володимир Зоберн.

У Росії, де в лікарнях скаржаться на відсутність місць для зберігання тіл померлих від коронавірусної інфекції, в продаж запустили книгу з молитвами проти COVID-19, повідомляють Патріоти України.

Як пише «Знак», автор книги «Коронавірус. Молитви в допомогу хворим і для тих, хто в зоні ризику» - Володимир Зоберн. Він - соратник єпископа Тихона Шевкунова, якого називають «духівником Путіна». Ціна книги - близько 300 рублів (понад 100 гривень).
Нагадаємо, що навесні цього року Шевкунов заявляв, що «Бог не гуманіст, а чоловіколюбець». Мовляв, саме тому він допустив епідемію коронавіруса - «щоб люди навчилися любити ближніх і через це пізнали самого Бога».

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...