У Росії через зношене обладнання лікарні задихнулися дев'ять ковідних пацієнтів

У Росії через зношене обладнання в лікарні загинули дев'ять пацієнтів

У лікарні столиці Північної Осетії (Росія) Владикавказ через перебій з подачею кисню померли дев'ять пацієнтів. За попередніми даними, причиною збою став порив підземної труби, яка перебувала в зношеному стані, повідомляють Патріоти України з посиланням на російське агентство "Інтерфакс".

Джерело видання повідомило, що причиною смерті пацієнтів стало припинення подачі кисню. Зупинка сталася через порив зношеної підземної труби, яка веде від кисневої станції в реанімацію.

Поламання кисневої системи і загибель пацієнтів в лікарні Владикавказа підтвердили в уряді і МОЗ Північної Осетії.

"В результаті поламання кисневої системи померли дев'ять осіб",- повідомили в пресслужбі уряду.

У МОЗ агентству уточнили, що померли пацієнти на момент припинення подачі кисню були у важкому стані. Всього в реанімаційному відділенні перебували 71 людина.

За фактом загибелі дев'яти пацієнтів Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...