У Росії чоловік влаштував криваву різанину в лікарні за померлу дитину

Батько померлої під час лікування дитини напав з ножем на лікаря дитячої обласної клінічної лікарні в місті Псков. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу УМВС РФ у Псковській області, зазначають Патріоти України.

У понеділок, 25 листопада, чоловік з холодною зброєю в руках прийшов до місцевого центру медпрофілактікі, піднявся на 4 поверх будівлі і вдарив ножем лікаря-гематолога Ірину Гайдук. У стані середньої тяжкості потерпілу госпіталізували. Втік з мета злочину чоловіка незабаром затримала поліція.

За попередньою інформацією, причиною агресії стала смерть дочки нападника, яка померла в медичному закладі під час лікування лейкозу. Після смерті дитини було проведено перевірку, але вона не виявила лікарської помилки. Батьки померлої дівчинки вважають інакше. На думку батька, медики неправильно лікували дитину.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...