У Росії депутат думи викликав колегу на дуель - "поєдинок" хочуть провести у цирку, а гроші від квитків віддадуть на війну

Під час засідання в обласній думі Костроми виник неабиякий скандал між депутатами Дмитром Грибковим та Євгеном Щепаловим, який зрештою призвів до виклику на дуель. Причиною конфлікту стало звинувачення Грибкова в його інтимних відносинах з помічником, раніше засудженим за педофілію, передають Патріоти України.

Така публічна заява обурила Грибкова до глибини душі, і він кинув у візаві Щепалова в регулярній напраслині на нього та його родину. Як повідомляють федеральні ЗМІ Росії, він витяг із піджака гумову поношену рукавичку і кинув у бік кривдника.

"Він іншої рукавички не заслуговує, тому я кидаю в нього цю рукавичку, викликаючи на дуель. Наша битва проходитиме на поліграфі, де кожен повинен буде відповісти на питання, захищаючи свою честь. Заради цього я готовий ризикнути всім, у тому числі й своїм мандатом", – заявив Грибков. Щепалов такий жест знайшов не менш образливим, тому ухилятися від участі в дуелі не став. Проте вніс значні корективи до її процесу.

"По-перше, я б не хотів перетворювати нашу думу на цирк, а провести дуель на арені справжнього цирку. По-друге, вхід для глядачів буде платний, щоб усі гроші можна було переказати нашим костромським учасникам СВО. А по-третє, це буде кулачний бій за правилами ММА. Ви вчора в моїх очах зробили напів***іковський жест, кинувши в мене гумовою рукавичкою, тому прошу, приймайте бій, інакше я вас асоціюватиму з цим предметом контрацепції", – заявив депутат, продемонструвавши упаковку з презервативом.

Перепалка обох політиків не викликала загального захоплення серед їхніх виборців, багато хто поставився скептично до того, як обидва депутати поводяться. Одні вважали, що "обом клоунам" не місце у думі, а інші почали активно висміювати їх у соцмережах через меми. "Шапіто на виїзді. Замість того, щоб розв'язувати проблеми, влаштували шоу у Малахова", - відгукуються на інцидент костромчани.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...