"У Росії дуже сильна карма": На росТБ видали "секрет успіху" і розмріялися про перемогу в війні проти України (відео)

На тлі системних невдач на фронті росіяни намагаються якось підкріпити свою віру, вдаючись до допомоги ворожок, магів та нумерологів. Останнім пропагандисти навіть присвятили одну з передач вечірнього ток-шоу, де всі слухали псевдонаукові дані, передають Патріоти України.

Відповідний епізод опублікували на Telegram-каналі "Солов'їний послід". Дівчина з характерно чорним волоссям і червоною сукнею щосили намагалася зображати нумеролога зі стажем.

"У 2024 році ситуація в Україні може розгорітися в перші пів року. Там ще в жовтні-листопаді я чесно не бачу, що там стоїть, але там буде ця ситуація продовжуватися, а ось у 2025 році все вирішиться. І для нас у хорошому ключі. Росія має дуже гарний код і хорошу карму, вона не може програти", – запевняє героїня абсурдної передачі, і всі за командою аплодують.

Нумеролог закликала всіх згадати про дати створення Русі, формування Російської Федерації, а також день підписання Конституції. За її словами, у системі Піфагора та відповідному порядку матриць вони всі мають щасливий код.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...