У Росії фронтовиків привітали із Днем перемоги... плакатом із німецькими солдатами (фото)

Коли керівництву установи повідомили про помилку почалися виправдання, що це робили не вони, а одна з компаній, яка виконує такі замовлення.

У Росії почали готуватися до Дня Перемоги над нацистською Німеччиною. При цьому саратовський гуртожиток № 2 СГАУ імені Вавілова розмістив біля входу в будівлю тематичний плакат, на якому зображені німецькі солдати. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

На одному з фото плакату показана фотографія, зроблена у 1942 році під Харковом. На ній німецькі солдати оглядають підбитий радянський танк Т-34 під ім'ям "Чапаєв". Під люком механіка-водія видно напис "Beschlagnahmt" (конфісковано).

Ще один кадр відтворює Сталінградську битву. На цій фотографії офіцер збройних сил нацистської Німеччини, віддає команди молодшому складу.

Коли керівництву повідомили про помилку почалися виправдання, що це робили не вони, а одна з компаній, яка виконує такі замовлення. Цей плакат зняли і повісили просте привітання з Днем Перемоги.


Користувачі мережі також прокоментували цю ситуацію.

  • Результати введення ЄДЕ в дії;
  • Цінностей не залишилося, як і совісті. Гроші не пахнуть у них;
  • Панове оформлювачі не можуть відрізнити німецьких солдатів від радянських? Феєричне невігластво;
  • Якщо звільняти нікого, а робили власники - закрийте свою контору. Це фіаско;
  • Ляп або не ляп, але це образа фронтовиків, їх нащадків, пам'яті про ту війну.
  • Такі випадки часто-густо бувають, і щоб їх не було треба, щоб оформлення здійснювали активісти, яким це цікаво, а не якісь рекламщики. Але на це керівництво міст ніколи не піде, бо вони за відкати дають ці замовлення.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...