У Росії горе-мати ховала немовля у шафі: Виснажену дитину випадково знайшла гостя (фото)

37-річна Юлія З. півроку ховала доньку від сторонніх і нікому про неї не говорила.

У Росії жінка ховала маленьку дитину у шафі, поки її випадково не знайшли гості. Про це повідомляють в Telegram-каналі Life shot, передають Патріоти України.

Інцидент стався в місті Карпінськ в Свердловській області. Там 37-річна Юлія З. півроку ховала доньку від сторонніх і нікому про неї не говорила. Таким чином вона довела дівчинку до виснаження.

Знайшли дитину випадково. У будинок до горе-матері прийшли гості і влаштували застілля. Під час нього одна з подруг Юлі почула тихий плач з шафи в іншій кімнаті. Вона заглянула туди і побачила страшну картину: дівчинка була сильно худою, погано виглядала.

Жінка забрала дитину собі додому і вранці викликала поліцію. Дитину госпіталізували, лікарі зазначили, що дівчинка у важкому стані. За цим фактом порушено кримінальну справу. Відомо, що у Юлії є ще двоє дітей - 13-річний син і 3-річна дочка. Також пишуть, що горе-мати захоплювалася фільмами жахів.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....