У Росії масштабна пожежа: Палає нафтохімічний завод на Уралі (відео)

Як заявили в управлінні МНС по Башкирії, повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 04:55. Площа спалаху склала 1,6 тисячі квадратних метрів.

В Уфе произошел крупный пожар на нефтяном заводе (ФОТО)"Надійшло повідомлення про горіння в триповерховій цегляній виробничій будівлі на вулиці Ініціативна в місті Уфі. Постраждалих немає", – розповіли в МНС.

Пожежі присвоїли підвищений ранг складності. До гасіння залучено 75 осіб та 21 одиниця техніки, у тому числі пожежний поїзд.

За інформацією рятувальників, горить легкозаймиста рідина. Вона розтікається з 250-літрових ємностей, є загроза іншим ємностям.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...