​У Росії мати облила бензином і підпалила власну дитину - хлопчик розповів вітчиму про її зраду і помирав у муках (фото)

У Курській області (Росія) мати облила свого 8-річного сина бензином та підпалила. Про це повідомляють у Telegram-каналі Life shot, передають Патріоти України.

Трагедія сталася приблизно о 20:00 за місцевим часом на хуторі Заріччя. Злочин скоїла 31-річна жінка Анастасія Бауліна. Її розлютило, що дитина розповіла чоловікові про зраду матері. Чоловік підійшов поговорити з нею і сказав, що про зраду розповів хлопчик.

Мати вийшла на вулицю і облила сина бензином. Вона підпалила його і не давала чоловікові загасити дитину. Чоловік все таки намагався допомогти хлопчикові, він викликав "швидку". Лікарі діагностували, що дитина отримала 80% опіків тіла. Вночі вона померла у лікарні.

Відомо, що Бауліна працювала касиром. Вона перебувала на обліку у соцслужб за неналежне виконання батьківських обов'язків. Служби кілька разів приїжджали додому до родини і фіксували, що в будинку немає елементарних побутових умов, таких як, наприклад, постільна білизна. У жінки ще є 12-річна дочка. Чоловік Анастасії працює різноробочим в корівнику.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно