У Росії може розпочатись партизанська війна: Розвідка розповіла, які в цьому плюси для України

У Росії може розпочатися партизанська війна, яка перекриє залізничне сполучення з Україною. А це ускладнить доставку озброєння для окупантів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Як стало відомо, Міністерство транспорту РФ зобов'язало забезпечити взаємодію російської залізниці із МВС та ФСБ. Направлено це на посилення безпеки об'єктів транспортної інфраструктури на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю.

“Таке підвищення готовності пов’язане зокрема з діями білоруських “рейкових партизан”, які цілеспрямовано виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставлення підкріплення в зону бойових дій. А нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх російських регіонах РФ. Цим покладено початок партизанській війні та перенесення бойових дій на територію РФ”, - наголосили в Головному управлінні розвідки України.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...