У Росії на останньому дзвонику старшокласник напав на депутата від "Єдиної Росії" (фото, відео)

Інцидент стався в селищі Юркове в Марій Ел під час свята в актовому залі, на очах вчителів та учнів.

Депутат Катерина Вахітова. Фото: Медуза.

У російському селищі учень 9-го класу під час свята останнього дзвоника вдарив депутата Держзібрання Катерину Вахітову. Про це повідомляє видання "Медуза", передають Патріоти України.

Інцидент стався в селищі Юркове в Марій Ел під час свята в актовому залі, на очах вчителів та учнів. За словами очевидців, старшокласник негативно відреагував на появу Вахітової на лінійці. Також свідки події розповіли, що хлопець обурювався тим, що депутат перебуває в "Єдиній Росії". Однак в інших ЗМІ пишуть, що у відділі освіти це заперечують. Кілька місцевих жителів повідомили, що винуватець інциденту нерідко поводився агресивно і раніше.

В результаті події чиновниця написала заяву в поліцію. У прес-службі МВС по Марій Ел повідомили про те, що проводиться перевірка, всі матеріали при її завершення будуть спрямовані в слідчий комітет. У той же час в районному відділі освіти повідомили, що не мають наміру вживати заходів до учня, оскільки "дитина хвора" і у неї є інвалідність. Також представник депутата заявила, що "хлопчик психічно нездоровий".


Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...