У Росії назвали серіал від ''Кварталу 95'' "народним хітом" та анонсували показ наступного сезону (відео)

У квітні на російському телеканалі СТС відбудеться прем'єра другого сезону українського серіалу "Папік" від студії "95 квартал". За минулий рік його подивилося понад 68 мільйонів глядачів. На сайті каналу йдеться, що українська комедія стала справжнім народним хітом, тому аудиторія з нетерпінням чекає продовження цікавої історії, повідомляють Патріоти України.

"Квартал 95" давно зарекомендував себе як виробник якісного контенту. Цифри, з якими серіал пройшов в Україні, говорять самі за себе", – сказав раніше представник "СТС Медіа" Ігор Іванов.

Головним героєм комедійної картини є колишній актор Олександр Миколайович Меркулов, пенсіонер, у якого борги за квартиру. Йому набридло жити нудним життям, тому він вирішує витратити всі накопичені гроші на похід у нічний клуб. Там персонаж знайомиться з молодою дівчиною Лізою, яка думає, що він мільйонер.

У продовженні серіалу колишній актор захоче почати все з чистого аркуша, поки Єлизавета стає учасницею нової попгрупи і відправляється в своє перше турне. Хоч шляхи головних героїв розходяться, вони все одно допомагають одне одному в непередбачуваних ситуаціях.

Скриншот відео.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...