У Росії нова серія полювання на орського маніяка: Нелюда, який згвалтував та вбив сотню жінок, "засікли" у Сибіру

Маніяк з Уралу наразі є найбільш розшукуваний в Росії як особливо небезпечний злочинець.

У Красноярському краї Росії об'явився так званий Орський маніяк, на рахунку якого вбивство і згвалтування ста жінок.

Про це йдеться на сайті регіонального управління МВС. За даними відомства, Андрєєв Валерій Миколайович, 1957 року народження, причетний до зникнення восьми жінок. Всього ж слідство підозрює його в розправі над більш ніж 100 жертвами. Злочини він скоював з 2006 по 2013 роки.

Серійного вбивцю помітили в Красноярську місцеві жителі, відзначає "КП". Андрєєв проживав з сім'єю в Орську (Південний Урал), за назвою міста він і отримав своє прізвисько. Характеризувався позитивно як чоловік і батько двох синів, без шкідливих звичок, не конфліктний і законослухняний громадянин, до кримінальної відповідальності не притягувався. Він працював водієм вантажного автомобіля 15 років, всього лише три рази притягувався за перевищення швидкості, ДТП не скоював.

Сусіди і знайомі відгукувалися про нього як про доброчесну і ввічливу людину, яка легко входить в довіру і прихильність до себе. На обліках в психоневрологічному і наркологічному диспансерах не значиться.

Андрєєв був затриманий влітку 2012 року після того, як свідки розповіли про те, що бачили, як в його машину сідала зникла дівчина. Його допитали і відпустили, після чого він зник. Наразі Андрєєв – найбільш розшукуваний в Росії особливо небезпечний злочинець.

Губернатор Оренбурзької області гарантував виплату в 500 тисяч рублів за інформацію про маніяка, а ще один мільйон обіцяє МВС Росії за допомогу в його затриманні.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...