У Росії окупанту без ноги вручили пакет гречки і пляшку соняшникової олії (фото)

Найбільша політична партія РФ "Единая Россия" вручила окупанту-каліці, що залишився без ноги після вторгнення в Україну, ганебний "подарунок". "Визволитель" отримав два пакетики з крупами, одну банку якоїсь консерви та пляшку соняшникової олії, передають Патріоти України.

До такого скромного продуктового набору представники політсили не забули покласти свою агітку із символікою єдиноросів. Військового сфотографували із цим листком. Відповідним знімком поділився російський політичний та громадський діяч Ілля Яшин у Facebook.

"Іноді здається, що "Единая Россия" досягла меж цинізму й уже не зможе нічим здивувати. Але ось функціонери вручають пораненому солдатові пакет гречки та пляшку соняшникової олії. Пхають йому в руку партійний логотип. І гордо викладають фото", – зазначив Яшин. Він назвав цинізм єдиноросів "бездонною ямою".

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...