У Росії під час матчу з "Балтикою-М" через ігрове зіткнення загинув голкіпер "Червоної Зірки"

У Калінінграді на стадіоні "Балтика" 28 серпня, під час матчу між командами "Балтика-М" і "Червона Зірка" (Советськ) загинув воротар "Червоної Зірки" Олександр Шишмарев через невдале зіткнення з форвардом суперника. Він задихнувся, так і не піднявшись з поля. Про це повідомив глава Калінінградській Федерації футболу Олександр Гвардіс, зазначають Патріоти України.

Спочатку новина про загибель Шишмарева передала Калінінградська обласна Федерація футболу в забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте". За їхніми даними, лікарі "Балтики" і медики зі швидкої допомоги боролися за життя футболіста протягом години. Його серце зупинилося прямо на полі. Витрати на організацію похорону, як повідомляє КОФФ, вони візьмуть повністю на себе.

За словами Гвардіса, причина смерті 23-річного голкіпера - задихнувся, тому що запав язик при зіткненні та подальшому падінні.

"Шишмарев виходив на м'яч, у боротьбі зіткнувся з гравцем "Балтики", в результаті чого невдало впав. За попередніми даними, у нього запав язик, він задихнувся. Це точно не була черепно-мозкова травма. Швидка допомога прибула до полю протягом 15 -25 хвилин після виклику", - заявив він.

Варто зазначити, що 20 років тому у цей же день помер в схожій ситуації воротар ЦСКА Сергій Перхун.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...