У Росії по-звірячому вбили сім'ю адмірала у відставці - загадковий злочин заплутав поліцейських

У Санкт-Петербурзі жорстоко вбили сім'ю адмірала флоту у відставці Леоніда Лобанова, сам же він помер напередодні при загадкових обставинах. Про це повідомляє "Фонтанка", передають Патріоти України.

"Трагедія спливла на поверхню ввечері 24 липня, коли з Мурманська в поліцію зателефонувала стурбована 63-річна дочка адмірала. Вона просила, щоб хто-небудь із співробітників приїхав і розкрив двері в квартиру на вулиці Бутлерова, 8, де проживають її мати і брат. Привід був нехороший - сусіди поскаржилися їй на сильний неприємний запах. Ближче до півночі поліцейські змогли випиляти замки з украй надійних сталевих дверей", - йдеться в повідомленні.

У квартирі на дивані виявили тіла 84-річної дружини і 56-річного сина. З квартири нічого не пропало. За даними видання, вже встановлено, що подвійне вбивство сталося не пізніше 16 липня.

Дивину справи зазначають в тому, що самого адмірала, 86-річного Леоніда Лобанова, збила електричка за пару тижнів до трагедії в квартирі. "Трагедія страшна ще й тим, що Слідчий комітет не сумнівається: винуватець - сам заслужений підводник", - йдеться в повідомленні.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...