У Росії потужний вітер здув групу підлітків з мосту (фото, відео)

У Троїцьку Челябінської області (Росія) сильний вітер здув групу підлітків з підвісного мосту в річку: дівчинка мало не потонула, повідомляють Патріоти України.

Як розповіла Лайфу одна із постраждалих, компанія пішла купатися на пляж, а потім дівчинка захотіла "пострибати з мосту". Раптом він почав сильно хитатися, а рибалка, який був на ньому, впустив спінінг.

"Дивлюся, мої (Друзі. – Ред.) пішли в бік спуску, я намагалася йти за ними, моя подруга полетіла... Один хлопчик розбив ніс, а подруга мало не захлинулася", — зазначила дівчина.

За її словами, у рибалки руки були в крові – він обдер шкіру на кисті. Також чоловік втратив спінінг, а підлітки розійшлися по домівках із синцями та забоями, без взуття. Постраждала дівчинка також поскаржилася, що після падіння її телефон намок і більше не вмикається.


"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...