У Росії прогримів потужний вибух на заводі, багато жертв (фото)

У російському місті Мценську в Орловській області стався вибух на заводі, в результаті чого загинули люди, передають Патріоти України.

Трагедія трапилася на заводі гумових виробів ТОВ "МРК". Там вибухнула газоповітряна суміш. В результаті НП три людини загинули, а ще одна отримала поранення. Однак за іншою інформацією, жертвами стали чотири людини, ще одна жінка може перебувати під завалами.

Як розповів "Інтерфаксу" радник губернатора з питань ЗМІ Сергій Лежнев, жертвами вибуху стали п'ять осіб. Ще троє, за його словами, постраждали. За даними екстрених служб, всі вони - громадяни Туреччини. Як пишуть в Telegram-каналі Mash, внаслідок вибуху обрушилася покрівля на площі 200 кв. метрів.

Обставини інциденту з'ясовуються. На місці працюють рятувальники, правоохоронці та медики. Слідчий комітет порушив кримінальну справу про порушення вимог охорони праці.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...