Роздягли до нитки: У Росії противники карантину влаштували "голий" протест (фото)

Співробітники ресторанів, барів і кафе в Росії приєднуються до флешмобу під назвою #голийголод, в рамках якого вони фотографуються оголеними і вимагають відновити роботу своїх закладів, передають Патріоти України.

Акцію почали ресторатори Кубані, а незабаром до них приєдналися працівники закладів громадського харчування в Калінінграді, Самарі, Казані і Красноярську. Вони просять владу дозволити їм відкритися з дотриманням умов і правил обмеження поширення коронавірусу. Власники і працівники громадського харчування говорять, що їх сфера "ще не загинула", проте їм незрозуміло, чи варто боротися за її "життя" далі.

"Ми роздяглися не самі - нас роздягли. Роздягнутими виявилися співробітники ресторанів, кафе і барів по всій країні. Роздягнутими і розгубленими. Наші очікування, мрії, надії схлопнулись до одного дня - завтрашнього. Чи з'являться в нашому закладі гості? Чи отримаємо ми якісь гроші? Пояси наших фартухів вже затягнуті щосили", - пишуть на сторінці одного із закладів у соціальних мережах.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...