У Росії при посадці загорівся пасажирський літак

В Іркутській області здійснив жорстку посадку пасажирський літак L-410. Подія трапилася приблизно о 18:15 за місцевим часом. За попередніми даними, всі пасажири живі, один перебуває у важкому стані, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

На борту судна, що здійснював рейс з Іркутська в Казачинське, перебували 14 пасажирів і два члени екіпажу. Літак звалився в чотирьох кілометрах від злітно-посадкової смуги.

За інформацією джерела, "літак загорівся при посадці, впав у тайгу і зруйнувався". Після посадки повітряне судно загорілося.

"Я зв'язався з пасажиркою, яка перебувала в салоні літака. Конструкція літака деформована. Попередньо всі живі, розмовляють", - заявив губернатор Іркутської області Ігор Кобзєв.

Він уточнив, що точне місце розташування літака знайшли, туди вже добралися рятувальники.

Серед можливі причини катастрофи розглядається помилка пілотів при спробі сісти в тумані, а також відмова двигуна.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...