​У Росії при посадці зазнав аварії "кукурузник" з пасажирами, є жертви

Під час аварійного приземлення літака Ан-2, який належить ТОВ "Авиаспектр", у російській Якутії постраждало п'ятеро осіб, зокрема члени екіпажу, стан чотирьох оцінюють як стабільно важкий, повідомили в МОЗ республіки, зазначають Патріоти України.
30 серпня в районі озера Силян-Кюель у Якутії (Росія) аварійно приземлився приватний літак Ан-2, унаслідок чого загинуло двоє людей, повідомляє пресслужба регіонального управління МНС Росії.
"Ан-2, що належить ТОВ "Авиаспектр" приблизно за 400 км від точки вильоту здійснив вимушене приземлення в районі озера Селян-Кюель Кобяйського району. На борту перебувало семеро осіб. Двоє загинуло, п'ятеро постраждалих", – ідеться в повідомленні.
Стан чотирьох постраждалих оцінюють як стабільно важкий, ще одного після огляду відпустили додому, оскільки госпіталізації він не потребував, повідомила сьогодні пресслужба МОЗ Якутії.

За фактом інциденту порушено кримінальну справу за частиною 3 ст. 263 Кримінального кодексу Росії "порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб", розповіли виданню Lenta.ru у Слідчому комітеті РФ.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...