У Росії розгорівся гучний скандал: У доньки Алсу "забрали" перемогу на "Голосі"

У Росії довели, що для дочки співачки Алсу Мікелли Абрамової, яка зі скандалом перемогла на вокальному шоу "Голос. Діти" в РФ, накручували голоси, повідомляють Патріоти України.

"Первый канал" анулював перемогу дівчинки і вирішив провести ще один фінал з усіма учасниками. При цьому канал заборонив обговорювати цю тему батькам фіналістів.

Повторне змагання відбудеться 24 травня. Батьки всіх фіналістів відмовилися коментувати ситуацію, вказавши, що їм "не можна про це говорити", що спровокувало новий скандал у мережі. При цьому невідомо, чи з'явиться в альтернативному фіналі дочка Алсу.

У матеріалі видання уточнили, що журналісти спробували поговорити з батьками всіх фіналістів дитячого "Голосу", проте їх настільки "залякали", що вони бояться щось казати. Більше того, декому з тих, хто брав участь у першому фіналі, навіть не повідомили про те, що їхні діти знову співатимуть у прямому ефірі.

"Не дзвоніть мені, я не готова коментувати цю подію. Не витрачайте свій дорогоцінний час", — зазначила мама однієї з учасниць.

Аналогічним чином відреагувала і мама Роберта Багратяна — ще одного хлопця, який програв Мікеллі Абрамовій на першому етапі фіналу. "Ми не отримали жодних новин від Першого каналу. Нам поки ніхто не дзвонив, нікуди не кликав. Сказати нічого. Вибачте, я не можу це коментувати. Мені нема чого сказати. Пробачте", — сказала жінка.

Відмовилися від коментарів і батьки Валерія Кузакова та Єржана Максима — вокалістів, які вийшли у суперфінал разом із Мікеллою. У ЗМІ припустили, що "Перший канал" просто заборонив їм обговорювати тему або ж батьків залякали штрафами.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...