У Росії самогубець-"літун" знайшов невинну жертву: Нещасна дитина не вижила після зіткнення (фото 16+)

У Воронежі (РФ) у четвер, 4 лютого, чоловік викинувся з вікна 17-го поверху і впав на коляску з п'ятимісячною дитиною. Чоловік загинув на місці, немовля – в машині швидкої допомоги, інформують Патріоти України.

Як повідомив місцевий портал "МОЕ! Online", загиблий малюк був єдиною дитиною в сім'ї. Інцидент стався ввечері в мікрорайоні Шилово, на території ЖК "Зоряний" на вулиці Острогозька.

Telegram-канал Mash пише, що чоловік вирішив накласти на себе руки, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки. У цей момент під будинком проходила жінка з коляскою. Загиблу дитину, за даними Telegram-каналу, звали Ілля.

У регіональному управлінні Слідчого комітету підтвердили інцидент. На місце НП виїхали правоохоронці, там також працювали реаніматологи, які намагалися врятувати малюка. Попередньо, чоловікові, який наклав на себе руки, було 30 років, він жив на останньому поверсі цього будинку.

Момент падіння самогубці зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження. На записі видно, що жінка йшла по тротуару і в якийсь момент трохи з'їхала з нього, повернувши коляску, щоб вийти на дорогу. В цей же час на землю з висоти впав чоловік, зачепивши частину коляски. Дитина вилетіла на землю, впавши поруч з чоловіком. Жінка після цього підбігла до сина і взяла його на руки.

Обережно, фото 18+!

Нагадаємо, що схожий випадок нещодавно стався у Дніпрі, де самогубця ледь не вкоротила життя перехожому, але для останнього усе склалося краще.

Нічний удар по стратегічним об'єктам окупантів в Криму: Севастополь залишився надовго без світла, у школах скасували навчання

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:56

В окупованому Севастополі після нічної атаки призупинено роботу підстанції, у місті - точкові знеструмлення, скасовано заняття у всіх школах, закладах середньої освіти і дитячих садках. Про це повідомив окупаційний керівник анексованого міста Михайло ...

Незаконна стояв від "другого пришестя" Януковича: У Києві вночі знесли храм-МАФ Московського патріархату незаконно побудований біля фундаментів Десятинної церкви Х ст.

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:40

17 травня у Києві демонтували будівлю, яку всупереч законодавству самочинно звела релігійна громада УПЦ МП на території Національного музею історії України в буферній зоні об’єкта всесвітньої спадщини ЮНЕСКО "Київ: Собор Святої Софії та прилеглі монаст...