У Росії спалахнула масштабна пожежа на хімзаводі

У Росії 14 серпня – чергова масштабна пожежа. Цього разу "підгорає" на хімзаводі "Хітон" у Казані. За даними росЗМІ, у будівлі, охопленій вогнем, вже впала покрівля, інформують Патріоти України.

Традиційно для Росії, де бракує місця на цвинтарях, "постраждалих немає". "Хітон" виготовляє побутову хімію та лакофарбові матеріали. РосЗМІ повідомляють, що пожежа спалахнула на складі, де зберігали олію.

"Бавовна" у росії: нещодавні новини

У ніч на 11 серпня пожежа спалахнула у військовій частині російських загарбників під Москвою. У дерев'яній казармі, яку епічно поглинав вогонь, мешкали строковики та персонал. РосЗМІ, звичайно ж, заявили, що всіх встигли евакуювати. Дивовижно, але що б не ставалося у росії, загиблих та постраждалих там "нема".

На початку серпня у російському місті Істра спалахнув склад маркетплейсу Ozon. Вогонь охопив 35 тисяч квадратних метрів. У будівлі завалився дах. Аби ліквідувати пожежу, росіяни залучили пожежні вертольоти. На оприлюднених у мережі кадрах було помітно, що величезна площа – затягнута чорним димом. Згодом повідомили, що причиною пожежі стало недотримання техніки безпеки.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...