У Росії стався потужний землетрус

Уночі суботи, 17 серпня, на російському півострові Камчатка стався землетрус магнітудою 7,2 бала. Після цього почалося потужне виверження вулкана Шивелуч. Про це пишуть російські ЗМІ та Sky News, передають Патріоти України.

Як повідомили у сейсмологічній службі, підземні поштовхи були зафіксовані за 80 км від міста Петропавловськ-Камчатський на глибині 51 кілометру. Міністерство надзвичайних ситуацій Росії не оголошувало попередження про цунамі у зв'язку з підземними поштовхами.

Зазначається, що поштовхи відчувалися на відстані 108 км від Петропавловська-Камчатського. Незабаром в Усть-Камчатську почалося виверження вулкана Шивелуч, він викинув попіл на 8 кілометрів. Вулкану присвоєно помаранчевий код авіаційної небезпеки, тобто викиди попелу становлять серйозну загрозу для авіації.

Бій-реванш Усік – Ф'юрі: Саудіти узгодили остаточну дату найочікуванішої поді професійного боксу

неділя, 18 серпень 2024, 18:07

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик цьогоріч вдруге вийде в ринг проти британського боксера Тайсона Ф'юрі. Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх, інформують Патріоти Укр...

"П**да Іванівна, зараз ти вийдеш": Данилко поставив на місце фанатку у Дніпрі (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 16:58

Андрій Данилко відреагував на неналежну поведінку фанатки, жартуючи в стилі Вєрки Сердючки, повідомляють Патріоти України. «Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміл...