У Росії студентка в коледжі напала із ножем на викладача (фото)

За словами учнів, ця студентка знаходиться в академічній відпустці, а в коледж в цей день вона прийшла разом з дівчинкою приблизно 3 років.

У російському місті Чебоксари в економіко-технологічному коледжі студентка напала з ножем на викладача, передають Патріоти України.

Як повідомляє місцева преса, студентка другого курсу прийшла в коледж приблизно о 9 ранку. Цікаво, що дівчина на вході проходила через металодетектор, який спрацював на металевий предмет, але вахтерка не надала цьому значення.

За словами учнів, дана студентка знаходиться в академічній відпустці, а в коледж в цей день вона прийшла разом з дівчинкою приблизно 3 років, імовірно з сестрою. На викладача студентка напала прямо в робочому кабінеті. Постраждалою виявилася завідуюча економічним факультетом.

Швидше за все, травми не були серйозними, так як із закладу в швидку допомогу постраждала дійшла сама. Є також інформація, що дівчині хотіла запобігти інша студентка, яка отримала травму. Також відомо, що нападниця перебувала на обліку у психіатра.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...